De kroon ontbloot?

Niettegenstaande ik volbloed republikein ben, en het ongehoord vind dat er in de 21e eeuw nog zoiets bestaat als erfopvolging, kan ik er best mee leven dat de meer simplistische medemens behoefte heeft aan koekendozenromantiek.   Zowel hier als in de UK, en zolang ik er maar geen last van heb.    Maar klaarblijkelijk is geen enkele instelling meer veilig voor het “sprookjeshuwelijk van de eeuw” (waar blijven ze het halen).  Gisterenavond verkneukelde ik me, zoals altijd, in de docu’s op Discovery  – zoals bv Ross Kemp in Afghanistan – om tot de vaststelling te komen dat de geplande aflevering vervangen werd door een of andere idiote repo over de prinsenbroertjes van over het kanaal.  Of dit in het profiel van Discovery past is maar de vraag, en ik heb het dan maar gehouden bij de “Engineering Connections” met Richard Hammond op National Geographic – ook niet slecht trouwens.

Maar dat brengt me bij de volgende overpeinzing: zijn er op zo’n koninklijk huwelijkfeest ook zatte nonkels die schuine moppen vertellen?  Danst de queen de polonaise?   Spelen Charles en Camilla roeibootje op de tonen van “An der Nordseeküste”?  Hopelijk worden de filmpjes op youtube geplaatst.  Ik ben benieuwd!

Advertenties

3 thoughts on “De kroon ontbloot?

  1. Pssst … ik heb stillekes op mijn werk de life-stream gevolgd (zonder geluid weliswaar, ne mens kan niet alles hebben en het geduld van mijn (uitsluidend mannelijke) collega’s reikt ook maar zo ver eh?) en ik vond het prachtig.
    Het is niet omdat ik te oud ben om nog in sprookjes te geloven dat ik het niet leuk kan vinden om naar ééntje te kijken, toch?
    😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s